RUČAK PO MERI! Piletina u slanini!

Shutterstock

10:22 Iće i piće 0

informer.rs | 14. 04. 2016.

RUČAK PO MERI! Piletina u slanini!

Ukusan ručak za vas i vaše najbliže...

Sastojci:


500 g belog mesa
300 g slanine
četiri kašike senfa
kašičica belog luka u prahu
maslinovo ulje
so, biber

(VIDEO) NJAM NJAM Kako da napravite med od maslačka?


Piletinu isecite na tanje komade, slaninu na tanje trake. U činiji pomešajte začine, senf i ulje, pa u tu mešavinu uvaljajte piletinu. Poklopite i ostavite da odstoji dva sata u frižideru.
Svaki komad piletine omotajte trakom slanine i stavite u podmazan pleh za pečenje. Pecite oko pola sata na 200 stepeni, a na polovini pečenja okrenite piletinu da se zarumeni i na drugoj strani. Služite uz bareno povrće i salatu.

SLANI IZAZOVI! Tart sa paradajzom!



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]