• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

15.05.2016

14:03

(VIDEO) VIŠI NIVO UŽITKA: Trikovi za savršenu kafu!

Recepti

(VIDEO) VIŠI NIVO UŽITKA: Trikovi za savršenu kafu!

Podeli vest

Veruje se ako prva jutarnja kafa nije "kako treba", ceo dan će vam biti takav. Naučite kako da napravite penu od mleka ili kako da ukrasite svoju šoljicu kafe

Bilo da pijete domaću, filter kafu, espreso, znamo da volite da vam ta prva jutarnja budete potaman.

LAŽNA HRANA: Top 10 loših namirnica!

Kako biste je usavršili, POGLEDAJTE VIDEO

Penu od mleka možete napraviti tako što ćete sipati hladno mleko u teglicu i promućkati, a potom zagrejati mleko. Ukoliko vam je kafa baš gorka, dodajte mrvicu soli i neutralisaćete gorčinu.

DOMAĆA KAFA! Tajne pripreme savršenog napitka!

Hladnu belu kafu možete napraviti tako što ćete ohlađenu kafu sipati u kalup za led. Za serviranje ćete dodati samo mleko. Ako nemate apart za kafu kod kuće, možete da se snađete sa jednim lončetom tople vode i papira za kafu.

CELULIT: Noćna mora svake žene!

Ukoliko želite da vam kafa izgleda kao ona iz kafića, možete iskoristiti ovu foru sa kartonom. Isečete slova ili šta već želite, stavite preko šoljice sa penom i posipate kakom ili cimetom. Dobićete pravo remek delo!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija