Shutterstock

09:00 >> 09:00 Iće i piće 0

Iće i piće | 17. 06. 2016.

KIŠ LOREN sa Moja Kravica Kuhinjica pavlakom za kuvanje

Isprobajte ukusan kiš za ručak napravljen po ovom receptu

SASTOJCI:
• 300 g brašna
• pola kašičice soli
• tri kašike svinjske masti
• kašika Moja Kravica maslaca
• četiri kašike vode

ZA FIL:
• 200 ml Moja Kravica Kuhinjica pavlake za kuvanje
• 50 g šampinjona
• 200 g slanine
• 200 g punomasnog sira
• 80 g čeri paradajza
• 150 g praziluka
• 150 g spanaća
• četiri jajeta
• so, biber

PRIPREMA:
U posudi pomešati brašno, Moja Kravica maslac, svinjsku mast, so i vodu, pa zamesiti testo. Ostaviti u frižide ru 30 minuta. Testo zatim premestitiu pleh, izbockati ga viljuškom, pa peci u rerni na 200 stepeni 20 minuta. U tiganju na malo ulja propržiti slaninu i praziluk.Umucena jaja sjediniti sa Moja Kravica Kuhinjica pavlakom za kuvanje, posoliti i pobiberiti. Na testo rasporediti slaninu i praziluk, dodati ceri i šampinjone, preliti smesom od pavlake, pa odozgo posuti izrendanim sirom. Peci još 30 minuta na 180 stepeni.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]