Shutterstock

09:00 Iće i piće 0

Iće i piće | 27. 06. 2016.

Pita sa tikvicama, paradajzom i Moja Kravica Kuhinjica pavlakom za kuvanje

Za sve ljubitelje tikvica i paradajza, pita na malo drugačiji način

SASTOJCI:
• prhko testo
• tri tikvice
• 100g pekorino sira
• dva jajeta
• 150ml Moja Kravica Kuhinjica pavlake za kuvanje
• dve kašike parmezana
• malo bosiljka
• dve grančice ruzmarina
• dva paradajza
• so, biber

PRIPREMA:
Testo razvaljati oklagijom, pa utisnuti u podmazanu tepsiju i staviti u frižider. Tikvice izrendati, posoliti i ostaviti desetak minuta, pa ih ocediti. Umutiti jaja i Moja Kravica Kuhinjica pavlaku za kuvanje, pa dodati parmezan, bosiljak i oceđene tikvice. Posoliti i pobiberiti po ukusu. Smesu rasporediti preko testa, odozgo staviti pekorino isečen na listiće i paradajz isečen na kolutove, pa peći u rerni na 180 stepeni oko 40 minuta.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]