• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

09.06.2016

15:30

I MI IMAMO EVROPSKI ŠAMPIONAT! U Nišu se takmiči više od 400 kuvara sa celog kontinenta!

Recepti

I MI IMAMO EVROPSKI ŠAMPIONAT! U Nišu se takmiči više od 400 kuvara sa celog kontinenta!

Podeli vest

Profesionalni i amaterski kuvari pripremaće jela sa roštilja, riblje čorbe, gulaš, pice i jela iz međunarodne kuhinje.

Više od 400 kuvara iz 20 evropskih zemalja okupilo se danas na trećem internacionalnom gastro šampionatu Srbije koji se održava na Niškom sajmištu.

Prema rečima Zorana Miraševića iz gradskog Udruženja ugostitelja i turističkih poslenika, po prvi put u Nišu biće organizovano takmičenje u pripremanju hrane u boksovima.


ROŠTILJ ZA PAMĆENJE: Male tajne velikog kuvara!

– Takmičar je sam u kuhinji i ima na raspolaganju različite namirnice, ali sam odlučuje koje jelo će spremati. Činiće to pred žirijem kojim će predsedavati čuveni kuvar Stevo Karapandža – rekao je Mirašević.


MACA KUVARICA! Da li znate kako Senada PRŽI JAJA?!

On je kazao da će u toku današnjeg i sutrašnjeg dana posetioci moći da vide kako se priprema prava italijanska pica pošto na šampionatu učestvuje ekipa profesionalaca iz Italije.


(VIDEO) NOVI TREND: Svet je poludeo za suši burgerima!

– Na šampionatu će biti postavljen i niški rekord u pripremanju čorbe. Kulinari iz Makedonije pripremiće danas jagnjeću čorbu za hiljadu osoba – rekao je Mirašević.

Među pedesetak takmičara iz Srbije koji učestvuju na Gastro šampionatu nalazi se desetogodišnji Nišlija Andrija Marković. On je najmlađi učesnik, a sa svojom majkom Majom nadmetaće se u pripremanju pice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija