Public

18:13 Iće i piće 0

mondo.rs/informer.rs | 24. 06. 2016.

ZA LETNJE DANE: Čorbica od spanaća, idealna i topla i hladna!

Napolju je pretoplo i verovatno ni ne pomišljate da priđete šporetu. Ali ova čorbica se brzo sprema, a može da se konzumira i topla i hladna

Za čorbu od spanaća je potrebno:

- maslinovo ulje

- 600 grama spanaća

LAGANI OBROK ZA VRELE DANE! Krem čorba od tikvica!

- kisela pavlaka

- decilitar mleka

- supena kašika ulja

- 2 čena belog luka

- so, biber

SLANI IZAZOVI! Pečurke sa belim lukom i majčinom dušicom!

Kako se sprema:

U sud u kome ćete kuvati čorbicu sipajte malo maslinovog ulja i sitno secakani beli luk. Kratko dinstajte, pa dodajte spanać. Kada se napari, nalijte malo tople vode i kratko prokuvajte. Dodajte začine po ukusu. Pavlaku razmutite sa mlekom i sipajte u čorbu, koju možete jesti uz prepečen hleb.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]