Promo

18:28 Iće i piće 0

Alo/informer.rs | 29. 06. 16.

RECEPT ZA SAVRŠEN DORUČAK Italijanska kajgana

Recept koji će oduševiti sve koji vole dobro da klopaju za doručak

Sastojci:
- 300 g spanaća
- crni luk
- čen belog luka
- 6 jaja
- 2 kašike mleka
- 5 kašika parmezana
- 150 g sremskog sira
- so
- ulje

Priprema: 
U činiji umutite jaja, mleko, parmezan, sremski sir i so. U tiganj koji može da ide u rernu sipajte ulje, pa izdinstajte luk, dodajte spanać i pržite dok tečnost ne ispari. Pred kraj dodajte seckani beli luk, sipajte umućena jaja, promešajte, stavite u rernu zagrejanu na 200 stepeni i pecite oko 15 minuta.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]