• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Magazin.ba

17.08.2016

13:28

TRIKOVI! Kako da vam jaja ne puknu tokom kuvanja?

Recepti

TRIKOVI! Kako da vam jaja ne puknu tokom kuvanja?

Podeli vest

Svakoj domaćici se dogodilo da jaja tokom kuvanja popucaju, ali uz pomoć samo jedne namirnice skuvaćete jaja bez muke

Kuvana jaja su prilično hranjiva i veoma ih je lako  pripremiti. Međutim, često se desi da ljuska tokom kuvanja jaja pukne i da se njihov ukus i izgled zbog toga promeni.

Ovo je jedan jednostavan trik, koji vam neće oduzimati vreme, a moćićete izbeći ono što vam najviše smeta prilikom kuvanja jaja.

Samo dodajte malo limunovog soka u šerpu u kojoj kuvate jaja i ljuska sigurno neće pucati tokom kuvanja. 

ŠTA ĆEMO ZA RUČAK? Tikvice sa sirom

Takođe, važno je da jaja koja kuvate ne budu tek izvađena iz frižidera, a i potrudite se da u posudi za kuvanje nema puno jaja, kako se ne bi polupala.

SLANE ĐAKONIJE Fritata od slanine i brokolija


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija