• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

30.10.2016

09:07

IZ TIGANJA: Nikad jednostavniji TRIK za savršenu PASTU!

Recepti

IZ TIGANJA: Nikad jednostavniji TRIK za savršenu PASTU!

Podeli vest

Ponekad vam ne uspe pasta? Ne očajavajte, rešenje je nikad lakše

Zaboravite na fore sa pastom (testeninom) na koje ste do sada navikli. Sledite ova uputstva i jelo će biti nikad ukusnije.

* Stavite testeninu u prazan tiganj, dakle ne u šerpu, kako ste do sad navikli, već u malo dublji tiganj. 

* Nalijte hladnu vodu, taman da prekrije pastu.

* Povremeno je promešajte drvenom varjačom. Vreme kuvanja je od 7 do 10 minuta.

* Vodu u kojoj se kuvala testenina možete da iskoristite za pripremu sosa.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Alain Ducasse

pre 7 godina

Otkrili ste Ameriku. Ako imate Cepter serpu, recept je skedeci: potopite pastu u hladnu vodu na 10 min. U me?uvremenu stavite isecena na male komadice: paradajz, zelenu papriku, beli luk, persun u hladnu serpu bez ulja i pocnite da grejete, a zatim kuvate dok ne omeksa, izvadite pastu iz vode i stavite na sos na par minuta dok ne bude \"Al dente\". Gotovo i nikad bolje. Test: kada stipaljkom podignete pastu dole ne ostaje sos. Sve je pasta upila. Ne rastvarate sastojke i ukus paste u kljucaloj vodi punoj teskih metala i ko zna cega sve, ne ubijate nutrijente visokim temperaturama.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija