Shutterstock

21:40 Iće i piće 0

Informer | 19. 11. 2016.

SLANE ĐAKONIJE Njoke s piletinom i ruzmarinom

Kada nemate mnogo vremena za spremanje obroka njoke sa piletinom su pravi izbor

Sastojci:
400 g njoka
500 g pilećeg belog mesa
dve crvene paprike
šargarepa
peršun, ruzmarin
100 ml soka od paradajza
maslinovo ulje
so, biber
 

Njoke skuvajte u vreloj, slanoj vodi, pa ih ocedite, ali ne ispirajte. Na maslinovom ulju propržite piletinu isečenu na veće kocke. Dodajte šargarepu i paprike isečene na štapiće. Sve dinstajte oko deset minuta, pa dodajte sok od paradajza i sitno iseckan peršun i ruzmarin. Kuvajte još nekoliko minuta, pa u smesu spustite oceđene njoke. Sve posolite i pobiberite po ukusu. Služite uz salatu.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]