• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kodbakeugostima.blogspot.rs

25.05.2017

10:59

(VIDEO) SLATKIŠ SA JAGODAMA I ŠLAGOM! Ukus koji osvaja

Recepti

(VIDEO) SLATKIŠ SA JAGODAMA I ŠLAGOM! Ukus koji osvaja

Podeli vest

Desert u čaši koji se brzo priprema

Potrebno je:

300-400 g jagoda

2 kašike šlag krema od banane ili vanile

2 kašike šlag krema od čokolade

200 g piškota

300 g šlag pene od vanile

50 g prepečenih neslanih kikirikija

sok od 1 pomorandže

ćaše za dezert

Priprema:

Sve šlagove umutiti posebno. Piškote izlomiti i preliti sokom od pomorandže. Oko 100 g jagoda izblendati. U čaše najpre rasporediti natopljene piškote, preko njih izblendane jagode, pa beli šlag rasporediti, zatim naseći jagode odozgo. Preko jagoda staviti šlag od čokolade i završavamo sa šlag penom. Preko tog šlaga možete po želji posuti pečenim kikirikijem, lešnicima preliti čokoladom...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Slonic Tonic

pre 6 godina

Evo jos jednog divnog recepta nase bake.Hvala informeru i puno toplih pozdrava svima od Duske iz Zagreba.

Joka Živković

pre 6 godina

Poštovani uredniče i dragi čitaoci.Jednostavno nemam reči za našu suprbaku.Ona je jedno divno stvorenje koje svaki dan na nas prenosi svoje znanje. Njeni recepti zaslužuju da budu centru pažnje.Ne samo ovaj slatkis u čaši već i drugi. Naša baka ne pokazuje samo recepte i njihovu izradu. Ona svaki dan putem videa šalje ljubav. Poz.

Bubi bembic

pre 6 godina

Hvala Vam što ste objavili još još jedan divan recept iz Bakine kuhinje. Lagan jednostavan i osvježavajući desert... Veselim se i ubuduće novim bakinim receptima jer su zaista odlični. Srdačni pozdravi!!!

milena

pre 6 godina

nasa baka vrijedna divljenja.recepti plssirani sa ljubavlju.Hvala vam sto objavljujete bar dio njenih remek dijela .Puno pozdrava.

Bana

pre 6 godina

Hvala redakcijo!!Evo jos jedne carolije sa jagodama,ma nasoj baki nema ravne!Ovaj spektar boja u casi samo ona ume da osmisli!!Hvala bajka sto postojis i svoje znanje nesebicno delis sa nama!!Zahvalna sam redakciji Informera sto pored divnih clanaka u vasem listu izdvojite malo prostora za Bakine recepte!!!!!

Recepti Aleksandar

pre 6 godina

Hvala Informer još jedan divan recept naše divne bake , ocekujemo još puno recepata da objavite , pozdrav iz Leskovca !!!

Branka BRKIC

pre 6 godina

Draga redakcijo. Hvala Vam sto ste ustupili malo prostora za bakine recepte. Redovno posecujem vakin kanal i mogu samo reci da je nasa baka jedinstvena i super baka. Njeni recepti su jedinstveni i odlicni. Nadam se da cete i ubuduce objavljivati bakine recepte jer ce mnogi nauciti od bake kako da prave zdrava kuvana hela, kako da naprave kepu pogacu ili lep desert. Veliki pozdrav svima u redakciji od Branke iz Canberre

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija