• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kodbakeugostima.blogspot.rs

22.06.2017

13:31

(VIDEO) DOMAĆI PILAV! Napravite neobičan ručak od povrća

Recepti

(VIDEO) DOMAĆI PILAV! Napravite neobičan ručak od povrća

Podeli vest

Pravo iz rerne stiže pilav sa povrćem

Pripremite neobičan obrok od običnih namirnica.

Potrebno je: 

200 g obarenog pirinča

150 g spanaća obarenog i seckanog

3 šargarepe

1 veća glavica crnog luka

so, biber 

2 sveža paradajza

3 mlada krompira

3 paprike crvene

peršunov list

100 g rendanog kačkavalja

ulje

Priprema:

U đuvečaru staviti pek papir na dno pa poređati krompir iseckan na kolutove, a zatim ređati ostalo povrće  po redu. Svako povrće posloliti i dodati malo ulja. Na pirinač staviti rendanog kačkavalja. Peći na 200 stepeni oko 40 min. 

Ostaviti da se malo ohladi pa ga izvrnuti na dasku i iseći po želji. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
esma

pre 6 godina

Ovo je dzuvec posni,jer pilav se zna sta je i ne moze se zvati "pilav" bilo koje jelo sa pirincem.Mozda je te NEBITNO,al cisto da se zna.Inace svidja mi se ovo slobodno osmisljeno jelo od povrca.

Dubravka

pre 6 godina

Pilav je persijska reč koja u bukvalnom prevodu znači jelo od gusto kuvanog pirinča. Pa se tako i ovo jelo može nazvati pilav

Dubravka

pre 6 godina

Još jedno predivno jelo iz bakine magične kuhinje. Odmah se prepoznaje sa koliko ljubavi baka svakog dana uči preko 44 hiljade svojih Jutjub ćlanova novim djakonijama.Ona i njen dejka su primer poštenih i radnih ljudi i zaslužuju sve pohvale i jesu primer .Mi na Novom Zelandu ih obožavamo

Bana

pre 6 godina

Postovanje redakcijo najboljih novina,hvala na jos jednom objavljenom receptu iz Bakine kuhinje!!Ovo nije samo na izgled lepo,vec je i preukusno,probajte obavezno!!!Pozdrav od Bane!!!

Slonic tonic

pre 6 godina

Recept odlican, hvala na objavljivanju i pozdrav iz Zg.

Joka Živković

pre 6 godina

Naša baka zlata vredi, ko je prati pare štedi.

Bubi bembic

pre 6 godina

Poštovani, Hvala Vam za još jedan sjajan recept iz Bakine kuhinje. Pilav iz rerne izgleda savršeno, prava šarena slana torta od povrća. Srdačan pozdrav !

Ivancica Jercic

pre 6 godina

Hvala na objavi jos jednog divnog recepta iz bakine kuhinje. Pozdrav iz Splita!

Bubi bembic

pre 6 godina

Poštovani, Hvala Vam za još jedan sjajan recept iz Bakine kuhinje. Pilav izgleda savršeno prava šarena slana torta od povrća. Srdačan pozdrav !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija