Informer

12:22 Iće i piće 0

informer.rs | 23. 08. 17.

SLANE ĐAKONIJE! Tikvice sa sirom i susamom

Da li se i u vašoj kući rado jedu tikvice? Ukoliko je odgovor da, evo ideje kako da ih spremite a da to ne budu samo klasične pohovane

Sastojci:
3 manje tikvice
200 g krem sira
2 kašičice susama
3 čena belog luka
peršun
so, biber
maslinovo ulje
malo kečapa

Tikvice operite, prepolovite ih po dužini i izdubite. U činiji pomešajte sir, susam, sitno iseckan beli luk i peršun, posolite i pobiberite. Smesom punite tikvice, prelijte malo s kečapom, poprskajte maslinovim uljem i ređajte ih na pleh obložen papirom za pečenje. Punjene tikvice pecite oko 20 minuta na 180 stepeni. Služite toplo uz sezonsku salatu.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]