• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.11.2017

12:55

SLATKI ZALOGAJI! Čokoladni fadž s orasima!

Recepti

SLATKI ZALOGAJI! Čokoladni fadž s orasima!

Podeli vest

Idealno za sve zavisnike od čokolade

Sastojci: 300 g mlečne čokolade 300 g čokolade za kuvanje 400 ml mleka 30 g maslaca 150 g oraha

Obložite pleh za pečenje papirom za pečenje i malo ga namastite. Pomešajte sve sastojke osim oraha i zagrejte na laganoj vatri. Orahe malo zapecite u rerni. Smesu sa čokoladom mešajte dok se čokolada ne otopi. Dodajte prepečene seckane orahe. Sipajte smesu u pleh i stavite u zamrzivač da se stegne. Isecite na kockice i služite.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija