• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: serpica.net

23.11.2017

14:01

(VIDEO) PEČENA BUNDEVA IZ RERNE NA TRI NAČINA! Ukusna i zdrava

Recepti

(VIDEO) PEČENA BUNDEVA IZ RERNE NA TRI NAČINA! Ukusna i zdrava

Podeli vest

Ukusna, zdrava i jeftina poslastica. Može se jesti sama ali poznato je da se od nje prave fini kolači, čorbe i druga jela

Cela bundeva

Da ispečete bundevu u celom komadu potrebno je spolja oprati, nožem ili viljuškom izbosti po celoj površini, staviti na tespiju i peči oko sat vremena na 200 stepeni.

Ako je veća potrebno je i duže. Gotovu isecite na pola, izvadite semenke i iskoristite za razne recepte.

Bundeva u kriškama

Operite spolja, isecite na kriške, složite na pek papir i pecite na 200 stepeni oko 40 minuta.

Vruće možete posuti šećerom ili medom i poslužiti. Takođe se može koristiti za pripremu jela i kolača.

Bundeva na kockice sa maslacem

Ogulite bundevu, isecite kockice, raširite na obloženu tespiju, pospite rastopljenim maslacem, šećerom i cimetom. Peče se isto na 200 stepeni oko 30 minuta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija