AP PHOTO

21:48 Iće i piće 0

novosti.rs | 06. 12. 2017.

GURMANSKA PICA! Ovaj obrok je zanimljiv i za doručak i za večeru!

Obavezno probajte da je napravite...

Gurmanska

Potrebno je: 2 šolje brašna, 10 g suvog kvasca, šolja vode, kašičica bosiljka, 1/2 kašičice origan, 2 kašike ulja, šolja paradajz sosa, 200 g mocarela sira, 200 g kobasice, crvena paprika, glavica crnog luka.

Rastvorite kvasac u toploj vodi desetak minuta. Pomešajte ga sa brašnom i izmešajte rukama. Na pobrašnjenoj površini mesite ga oko pet minuta, razvaljajte, stavite u pleh i ostavite da odstoji pola sata.

Pecite ga deset minuta na 200 stepeni, pa ga izvadite iz rerne i polijte umakom od bosiljka i paradajza, dodajte mocarelu, kobasice, papriku i kolutiće luka. Pecite još pola sata.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]