• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dnevnik.rs

12.01.2018

11:04

SVE SASTOJKE IMATE U KUHINJI! Svet poludeo za novim super napitkom

Recepti

SVE SASTOJKE IMATE U KUHINJI! Svet poludeo za novim super napitkom

Podeli vest

Novi recept za takozvanu superkafu pretraživan je na Pinterestu čak 218 odsto više nego prošle godine. Ako reč "supercoffee" upišete u pretragu na Pinterestu, pronaćićete recepte koji sugerišu da u svoj omiljeni topli napitak dodate neku supernamirnicu

O čemu se zapravo radi? Naime, ako je verovati trendseterima, više nije dovoljno piti tek "običnu" kafu, već i ona mora da se "popravi". 

U prevodu, to znači da je ukus kafe poželjno "oplemeniti" kokosovim šećerom, kurkumom ili nekim proteinskim prahom. 

Od svih ponuđenih dodataka, verovatno najbolja opcija je da posegnete za kurkumom, koja je puna antioksidansa, snižava nivo šećera u krvi, ima protivupalno dejstvo, a pomaže i u borbi protiv depresije. 

KAKO DA VAS ZAOBIĐE SEZONA PREHLADE! San, supa i cink čuvaju od virusa!


Ako ne pijete kafu, napitak od kurkume možete da pripremite tako što ćete zagrejati bademovo mleko, kojem ćete dodati malo kurkume, cimeta i đumbira i, po potrebi, zasladiti medom. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija