Informer

20:55 Iće i piće 0

Informer | 07. 02. 2018.

SLANE ĐAKONIJE: Njoke u sosu od paradajza

Brz i jednostavan ručak

Sastojci:

500 g njoka
400 g pelata
125 g mocarele
kašika maslinovog ulja
glavica crnog luka
crvena paprika
kašičica sušenog bosiljka

Zagrejte ulje u velikom tiganju, prodinstajte naseckani luk i sitno seckanu papriku pet minuta. Umešajte izgnječeni beli luk, pržite ga minut, pa dodajte u to pelat i njoke. Dinstajte 10 do 15 minuta, sve dok njoke dovoljno ne omekšaju, a sos ne postane gust. Povremeno promešajte. Posolite, dodajte bosiljak, pa prebacite u vatrostalnu posudu. Pospite njoke razmrvljenom mocarelom i potom pecite pet, šest minuta, sve dok sir ne dobije zlatnu boju. 



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]