• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kodbakeugostima.blogspot.rs/Informer.rs

02.03.2018

15:33

(VIDEO) KROMPIR IZ RERNE SA PAVLAKOM! Ručak iz snova

Recepti

(VIDEO) KROMPIR IZ RERNE SA PAVLAKOM! Ručak iz snova

Podeli vest

Ukoliko želite da svoje ukućane iznenadite savršenim ručkom, ovim receptom nećete pogrešiti

Ovo je jelo koje se jednostavno mora probati. Priprema je jednostavna, ali ne možete ni zamisliti koliko je ukusno kada se pripremi. Ako ne znate sta pripremiti za ručak  ili večeru, svakako probajte ovaj zapečeni krompir u pavlaci, koji može  biti odličan prilog, ali i kao samostalno jelo uz koje je samo dovoljna sezonska salata.

Potrebno je:

600 g krompira

200 g kisele pavlake

1 veća glavica luka

2 zelene paprike

1 veći paradajz

malo kačkavalja

ulje

1 k.k. aleve paprike

malo začina

4 čena belog luka

POHOVANI HLEB OD ČOKOLADE! Slatki zalogaji

Priprema:

Luk iseći na rebra, propržiti, dodati papriku, pa kad se malo prodinsta dodati seckan paradajz i sve zajedno malo izdinstati. Dodati začina.

Krompir obariti  oko 5-6 min. pa ga iseći na kocke. Dodati u njega alevu papriku, začin i seckan beli luk. Dodati malo ulja i kiselu pavlaku i sve izjednačiti. Na dno đuveča staviti malo prženog luka i paprike rasporediti odozgo baren krompir, zatim papriku i krompir. 

Sve lepo rasporediti pa narendati malo kačkavalja. Peći 30-35 min. da lepo porumeni. Servirati uz salatu. Krompir je neodoljivo dobar svaki zalogaj je uživanje i praznik za naše nepce. Prijatno!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija