• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kodbakeugostima.blogspot.rs/Informer.rs

27.03.2018

13:24

(VIDEO) BRZ KOLAČ OD PUDINGA SA BANANAMA! Neodoljiva poslastica

Recepti

(VIDEO) BRZ KOLAČ OD PUDINGA SA BANANAMA! Neodoljiva poslastica

Podeli vest

Neodoljiv, super brzi puding-banana kolač. Banane, sočni biskvit i ukusna  puding krema. Sastojci ovog kolača tako su spojeni da pružaju užitak u svakom zalogaju

Vrlo brzo i jednostavno  se priprema i fantastičnog  je ukusa. 

Potrebno je:

4 jaja

200 g šećera

3 kašike ulja

 4 kašike brašna

1 kašika griza

1 kašika kakaa

1/2 praška za pecivo

vanilin šećer

1/2 l mleka

2 pudinga od banane

3 veće banane

Priprema:

Umutiti jaja sa 4 kašike šećera dodati brašno i griz, kakao ulje, prašak za pecivo i sve lagano izmešati. Skuvati puding na mleku i šećeru.

(VIDEO) POSNA PITA SA JABUKAMA ZA POČETNIKE! Brzo i lako

Umućena jaja sipati u podmazan pleh pa odozgo razliti kuvan puding od vanile i malo protresti tepsiju. Seći banane na krugove i ređati  u testo kao što je prikazano u videu. 

Peći na 200 stepeni C oko 40 minuta. Pokriti u toku pečenja. Probati čačkalicom da li je pečeno. Pečen kolač posuti prah i vanilin šećerom. 

Seći kad se potpuno ohladi i puding se stegne. Prelep sočan ukusan i kremast.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija