Informer

17:45 Iće i piće 0

Informer | 27. 03. 2018.

SLANE ĐAKONIJE: Pirinač sa zeljem i slaninom

Brz i ukusan prilog koji možete poslužiti i kao obrok

Sastojci:

šolja pirinča
glavica crnog luka
čen belog luka
150 g slanine
so, biber
ulje

Skuvajte pirinač i ostavite sa strane. Na zagrejanom ulju propržite sitno iseckan crni i beli luk i slaninu. Posolite i pobiberite. Obarite zelje, pa ga sitno iseckajte i dodajte u tiganj sa slaninom. Krčkajte još nekoliko minuta, pa smesu spojte s pirinčem. Promešajte i još malo posolite ako je potrebno. Služite toplo.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]