Pixabay

15:12 Iće i piće 2

hina | 13. 04. 2018.

TO NAM TREBA! Naučnici uzgojili novu vrstu luka od kojeg se ne plače!

Naučnici Bajera razvili su luk Sunion nakon tri decenije ukrštanja. U pitanju nije genetski modifikovan proizvod, objasnila je nemačka kompanija na svojoj internet stranici

Luk koji ne tera suze na oči i koji raste samo u SAD-u postaje svaki dan sve slađi, dodaje Bajer. 

(VIDEO) PALAČINKE SA MLEVENIM MESOM I SIROM! Super obrok

S obzirom na to da Sunion nije tako "intenzivan", moguće je jesti ga i svežeg. 

Kompanija ipak nije navela da li zadah iz usta potpuno nestaje nakon konzumiranja. 

Ova namirnica možda će poslati u penziju niz inovativnih proizvoda za koje se tvrdi da omogućavaju bezbrižnu pripremu luka bez suza, od specijalnih naočara do posebnih noževa.





Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]