Informer

20:30 Iće i piće 0

Informer | 24. 04. 18.

SLANE ĐAKONIJE: Marinirana govedina s paprikom

Ukusnu govedinu i povrće služite s barenom kinoom ili pirinčem

Sastojci:

400 g govedine
mladi luk
dve kašike soja sosa
dve kašike sirćeta
dva čena belog luka
dve sveže paprike
malo đumbira
maslinovo ulje
so, biber
1/3 šolje vode

Napravite marinadu od soja sosa, sirćeta i vode. Marinadu sipajte u kesu za zamrzivač i unutra stavite govedinu isečenu na trake. Zatvorite i stavite u frižider na najmanje 15 minuta. Na maslinovom ulju propržite iseckanu papriku, beli i mladi luk i đumbir. Dinstajte dok povrće ne omekša. Izvadite na tanjir, a na istom ulju propržite govedinu. Kada je meso gotovo, dodajte izdinstano povrće, posolite i pobiberite i krčkajte još nekoliko minuta. Govedinu i povrće služite s barenom kinoom ili pirinčem.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]