Informer

19:10 Iće i piće 0

Informer | 22. 07. 2018.

SLATKI ZALOGAJI: Pohovan sladoled

Omiljena letnja poslastica, pa još i pohovana. Vredi probati

Sastojci:

sladoled po izboru
dva jajeta
mleveni kornfleks
ulje
čokoladne mrvice za posipanje

Na pleh stavite papir za pečenje, pa izvadite nekoliko većih kugli sladoleda od vanile i ubacite ih u zamrzivač na sat vremena da se dobro zalede. Svaku kuglu sladoleda uvaljajte u izmrvljen kornfleks, pa vratite u zamrzivač na još pola sata. Umutite jaja, pa kuglu prvo umočite u jaje, zatim u kornfleks i opet vratite u zamrzivač na sat vremena. U dublju šerpu sipajte ulje i dobro ga zagrejte. Ubacujte kuglu po kuglu i pržite ih oko 15 sekundi. Pohovan sladoled ukrasite šlagom i čokoladnim mrvicama.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]