Informer

09:49 Iće i piće 0

Informer | 02. 08. 2018.

ZA UKUSAN VIKEND: Pečeni svinjski vrat sa senfom

Na rafovima prodavnica Univerexporta možete naći sve što vam treba za ovaj nedeljni ručak iz snova

SASTOJCI:kilogram svinjskog vratadve kašike dižon senfakilogram krompiragrančica ruzmarinašolja vode ili supedve kašike uljaso, biber

PRIPREMA:Svinjski vrat posoliti, pobiberiti i premazati senfom, pa staviti u podmazan pleh i preliti sa malo ulja. Peći u rerni na 250 stepeni oko pola sata. U međuvremenu oljuštiti i iseći krompir i šargarepu na komade. Izvaditi meso iz rerne, okolo rasporediti povrće, dodati grančicu ruzmarina, preliti vodom ili bistrom supom, pa vratiti u rernu. Poklopiti, smanjiti temperaturu na 160 stepeni, pa peći još dva i po sata. 



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]