Informer

20:51 Iće i piće 0

Informer | 03. 08. 2018.

SLANE ĐAKONIJE: Zapečeni patlidžan s parmezanom

Ovako pripremljen patlidžan možete da poslužite kao glavno jelo ili prilog

Sastojci:

patlidžan
čeri paradajz
čen belog luka
prezle
parmezan
so, biber
maslinovo ulje

Operite patlidžan, pa ga nasecite na kolutove, posolite i pustite da otpusti vodu. Zagrejte rernu, rasporedite patlidžan po papiru za pečenje u plehu i pecite u zagrejanoj rerni oko 10 minuta. U međuvremenu isecite čeri paradajz na listiće, dodajte beli luk, posolite, pobiberite i dodajte sveže začine po želji. Izvadite patlidžan iz rerne i po njemu rasporedite paradajz, pospite prezlama i parmezanom i pokapajte maslinovim uljem. Zapecite u rerni još 10 minuta. Servirajte toplo.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]