Informer

10:38 Iće i piće 0

Informer | 10. 08. 2018.

SLANE ĐAKONIJE: Kotleti s breskvama

Ukusne kotlete služite uz bareni pirinač ili kus-kus i povrće

Sastojci:

četiri svinjska kotleta
četiri zrele breskve
ljuta papričica
kašika maslaca
kašika maslinovog ulja
začinsko bilje
so i biber

Posoljene kotlete pržite u tiganju na maslinovom ulju s jedne i druge strane po tri minuta. Kad ga preokrenete, ubacite u tiganj iseckanu ljutu papričicu, malo bibera i očišćene breskve, isečene na kriške. Onda sve prebacite u pleh, pa stavite u rernu na 220 stepeni, oko deset minuta. Na kraju preko mesa stavite maslac i začinsko bilje. Služite uz bareni pirinač ili kus-kus i povrće.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]