• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zadovoljna.hr/Informer.rs

21.09.2018

17:53

(VIDEO) BEZ JO-JO EFEKTA: Jelovnik uz pomoć koga je Opra Vinfri uspela da smrša 20 KILOGRAMA!

Recepti

(VIDEO) BEZ JO-JO EFEKTA: Jelovnik uz pomoć koga je Opra Vinfri uspela da smrša 20 KILOGRAMA!

Podeli vest

Jedna od najuspešnijih žena sveta, poznata američka voditeljka i aktivistkinja Opra Vinfri otkrila je kako je uspela da izgubi suvišne kilograme, kao i kako danas održava idealnu težinu

Opra Vinfri nikada nije skrivala svoju borbu protiv viška kilograma. Slavna voditeljkaa isprobala je sve moguće dijete, ali skinuti kilogrami uvek bi se vraćali, piše Zadovoljna.hr 

Voditeljka je priznala da je pokušavala da smrša iz pogrešnih razloga i zato dugoročno nikada nije nailazila na uspeh. 

- Kada bi kilogrami počeli da se smanjuju, morala sam da osvestim svoju nameru. Mogla sam da izgubim težinu da bih ušla u određeni konfekcijski broj, kako bih prisustvovala nekom događaju ili zato da bih se svidela drugima. Ali nisam mogla da održavam težinu zbog istih razloga. Kilogrami bi se uvek vratili. Ovaj put promenila sam svoju namjeru. Samo sam želela da budem zdrava. Fizički, emotivno i duhovno. Tada se promenio proces i svrha mog mršavljenja. Bilo mi je lakše jer sam imala jasnije namere - priznaje Opra koja kaže da se sada ničega ne odriče, ne brine o brojkama koje pokazuje vaga i samo vodi računa o porcijama. 

Zahvaljujući novom pristupu mršavljenju od 2015. godine izgubila je 20 kilograma, ali ovaj put nije doživela "jojo" efekt i održava telesnu težinu s kojom je zadovoljna. Najveću ulogu u uspešnom gubitku kilograma ima njen raznovrsni jelovnik, a u nastavku proverite šta to voditeljka jede tokom jednog dana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Oprah (@oprah) дана 30. Авг 2018. у 10:25 PDT



Doručak: Sendvič s jajetom, avokadom, šunkom i pardajzom na hlebu od integralnih žitarica, čaj 

Ovo je doručak koji se gotovo svaki dan nalazi na tanjiru voditeljke. Umesto kafe, Opra u jutarnjim satima poseže za čajem. Najčešće pije indijsku chai varijantu obogaćenu začinima poput cimeta, kardamoma, karanfilića i đumbira s dodatkom mleka.

Ručak: supa od pardajza i salata od kelja ili testenina s škampima 

- Obožavam supu, jedem je svaki dan - priznaje Opra. S obzirom na to da ovakav tip supe ne može u potpunosti da zasiti, voditeljka je dopunjuje salatom od kelja s dodatkom jabuke, sušenih borovnica, badema, semenki suncokreta, sira i dresinga na bazi senfa. 

Druga opcija za ručak je testenina sa škampima koju je jednostavno pripremiti. U kuvanu testeninu dodaje se malo maslinovog ulja, soli, bibra, čen belog luka i tri kašike rendanog sira. Na kraju se testenini dodaju i grilovani škampi, a po želji jelo može da se dopuni paradajzom i rukolom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Oprah (@oprah) дана 22. Јун 2017. у 9:10 PDT

Večera: File bakalara sa mahunarkama 

Ovu ukusnu večeru zaista je lako napraviti. Ako niste ljubitelj bakalara, zamenite ga drugom ribom, a u obilju raznih mahunarki sigurno ćete naći nešto za sebe.

- Za večeru volim da jedeme ribu i povrće. Često popijem i čašu vina ili neki koktel - kaže Opra. 

Užina: Kokice, čips od kelja, čips od krompira, semenke, sorbe od bobičastog voća 

Kada oseti nalet gladi uoči većeg obroka, ublaži je malim zalogajima. Priznaje da neće pojesti veliku količinu čipsa od krompira, nego svega desetak komada, ali i to je sasvim dovoljno da udovolji svojoj želji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Oprah (@oprah) дана 19. Сеп 2017. у 2:03 PDT




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ravaku

pre 5 godina

Možda je ovo dobra dijeta, ali ja imam svoju. Jedem po malo 5 puta dnevno, ali zato imam sex 7 puta dnevno.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59