BRZA I UKUSNA JELA! Pečeni šaran sa limunom i ruzmarinom

Shutterstock

09:30 Iće i piće 0

informer.rs | 13. 12. 2018.

BRZA I UKUSNA JELA! Pečeni šaran sa limunom i ruzmarinom

U maloprodajnim objektima Univerexporta naći ćete sve što vam je potrebno za ovaj jednostavan, ali ukusan obrok

SASTOJCI:


dva srednja šarana
dve grančice ruzmarina
četiri čena belog luka
veći limun
maslinovo ulje
50 ml belog vina
so, biber


PRIPREMA:


Šarane oprati, očistiti i prosušiti ubrusom, pa dobro posoliti spolja i iznutra. U svakog šarana staviti po grančicu ruzmarina i nekoliko kolutova limuna, pa ih staviti u pleh. Pomešati malo maslinovog ulja, sok od pola limuna i sitno seckan beli luk, pa preliti ribu. Peći u rerni na 200 stepeni oko 35-40 minuta, odnosno dok riba ne dobije lepu boju.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]