TOPE SE U USTIMA! Brusketi sa maslacem i belim lukom

Pixabay

15:26 Iće i piće 0

stvarukusa.rs | 19. 03. 2019.

TOPE SE U USTIMA! Brusketi sa maslacem i belim lukom

Ovaj pikantan obrok možete jesti za doručak ili večeru - na vama je da birate kada

Sastojci:

malo maslaca
sitno seckani beli luk
sitno seckani (ili suvi) peršun
so
parmezan
hleb



Priprema:

Otopite maslac, dodajte luk, peršun i so.
Kuhinjskom četkom za nanošenje premažite hleb napravljenom smesom.
Zagrejani tiganj premažite i s još malo maslaca, pa stavite parčiće hleba na njega, a preko izrendajte malo parmezana.
Parmezan će biti kontrast blagom ukusu maslaca, i pooštriti ukus belog luka.
Pržite na srednjoj vatri, te nakon minut–dva okrenite i pustite da se zapeče sa te strane.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]