• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. terzić

10.05.2019

13:12

(VIDEO) STREET FOOD FESTIVAL! Beograd u ritmu trendova svetskih metropola!

Recepti

(VIDEO) STREET FOOD FESTIVAL! Beograd u ritmu trendova svetskih metropola!

Podeli vest

Od 8. do 12. maja u jednom od najlepših i najomiljenijih parkova Beograda, Tašmajdanu, održava se se prvi Street Food Festival

Beograd će tako, poput nekih svetskih metropola, dobiti na pet dana u maju svoju oazu uživanja u hrani, pozornicu svetskih kuhinja na otvorenom, na kojoj će se predstaviti kulinarski virtuozi, oni koji umeju da vam u duhu života u gradu, u kratkom roku spreme zdrave zalogaje, koje možete konzumirati brzo i nastaviti dalje svoj poslovni dan ili uživati sa porodicom u popodnevnoj šetnji.

U centralnom delu Tašmajdanskog parka, uz besplatan ulaz i obezbeđena mesta za sedenje, svakog dana od srede 8. maja do nedelje 12. maja, u periodu od 10h do ponoći, najveći poznavaoci i majstori kuhinje biće vam ne samo dostupni za pripremu najukusnijih zdravih obroka, već ćete moći kroz različite radionice da od njih mnogo naučite i uporedite srpsku klasičnu kuhinju sa bilo kojom koju možete zamislti, od japanske i američke, pa do italijanske ili libanske.

Da Beograd u srcu grada dobije ono što imaju Njujork, Tokio, Džakarta, Kopenhagen, Sidnej, a da to bude prepoznatljivo u godinama koje dolaze, kao nešto autentično i naše, "Staropramen Street Food Festiva“pratiće I adekvatan muzički program u okviru koga će nastpiti – "Texsas Flood“, "Fado Trio“, „Ksenija Kuljača Trio“, "Emy Whine House Tribute“I mnogi drugi, i to uz DJ podršku u pauzama nastupa bendoa svakog festivalskog dana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija