DAN KAO SAVRŠEN ZA ROŠTILJ! Ražnjići sa kobasicama i povrćem!

Pixabay

14:05 Iće i piće 0

informer | 18. 05. 2019.

DAN KAO SAVRŠEN ZA ROŠTILJ! Ražnjići sa kobasicama i povrćem!

Ražnjići su najukusniji kada se ispeku na pravom roštilju, onom na ćumur. Ukoliko pak niste nameravali da dan provedete na otvorenom, elektični roštilj ili rerna mogu da posluže kao zamena

Sastojci:

dva para roštiljskih kobasica

zelena paprika

žuta paprika

glavica crnog luka

150 g slanine

so, biber

PRAVE AMERIČKE PALAČINKE! Poslastica koju svi volimo

Priprema: 

Povrće isecite na kocke, pa posolite i pobiberite. Kobasicu isecite na deblje krugove, a slaninu ka kocke. Na ražnjić nanižite sve iseckane namirnice. Ispecite na roštilju i služite uz sezonsku salatu.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]