• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

03.06.2019

13:55

PILETINA SA SPANAĆEM I FETOM! Brz i ukusan ručak!

Recepti

PILETINA SA SPANAĆEM I FETOM! Brz i ukusan ručak!

Podeli vest

Predstavljamo vam recept za punjenu piletinu, sa spanaćem, belim lukom i fetom. Ovaj recept inače može da se pripremi u tiganju, ili na roštilju, ali smo mi odabrali laku verziju koja ide u rernu, pa je recept super i za početnike

Sastojci:

Dva pileća filea

100 grama spanaća

150 grama feta sira

Čen belog luka

Maslinovo ulje

100 grama prezli

50 grama maslaca

So, biber

LAZANJE SA MLEVENIM MESOM! Ukusan a jednostavan specijalitet!

Priprema:

Zagrejte rernu na 180 stepeni. Pileći file posolite i pobiberite, zatim oštrim nožem zarežite tako da napravite "džep" u koji ćete stavljati nadev.

U tiganju, na malo maslinovog ulja zagrejte iseckani beli luk i spanać, tek toliko da spanać uvene. Ocedite ga od tečnosti koju je otpustio, i pomešajte sa izmrvljenim feta sirom.

Filujte piletinu dobijenom mešavinom, i po potrebi probodite čačkalicom da se ne bi otvarala u toku pečenja. Pažljivo uvaljajte u prezle, poređajte u pleh i prelijte rastopljenim maslacem. Pecite 25 minuta i poslužite toplo uz salatu po izboru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija