ČORBA OD POVRĆA! Posna i ukusna!

Printscreen You Tube

22:06 Iće i piće 0

Mondo | 08. 07. 2019.

ČORBA OD POVRĆA! Posna i ukusna!

Ova čorba priprema se brzo, a vrlo je ukusa i hranljiva

Sastojci:

Pola manje glavice karfiola

Jedna keleraba

Jedan veći krompir

Dve šargarepe

Dva veća paradajza

Glavica crnog luka

Četiri kašike ulja

Suvi začin

Bibera po ukusu

Kašika aleve paprike

Kašika brašna

Veza peršuna

DOMAĆI HLEB! Savršen ukus na jednostavan način!

Priprema:

Luk iseckajte i izdinstajte na malo ulja, dodajte brašno, propržite još malo pa dodajte i alevu papriku.

Povće (osim paradajza) operite, oljuštite i iseckajte na kockice, pa dodajte u šerpu i nalijte vrelom vodom. Promešajte dobro, da se zaprška lepo rastvori, poklopite na desetak minuta, pa dodajte suvi začin, bibera po ukusu. Kuvajte još oko pet minuta, dok povrće ne omekša.

U međuvremenu oljuštite paradajz i iseckajte ga na kockice, dodajte u čorbu i ostavite da se kuva još desetak minuta.

Gotovu čorbu pospite seckanim peršunom i služite toplu.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]