• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superžena/informer.rs

20.08.2019

13:46

UKUSNI SENDVIČI OD POHOVANIH TIKVICA! Idealan doručak ili večera

Recepti

UKUSNI SENDVIČI OD POHOVANIH TIKVICA! Idealan doručak ili večera

Podeli vest

Svi volimo sendviče, ali treba voditi računa o tome koje sastojke koristite

Sendvič od tikvica je veoma ukusan, a ako ga presečete na četvrtine i pričvrstite čačkalicama dobićete ukusne zalogajčiće pogodne za serviranje gostima ili kao meze u sklopu švedskog stola na proslavama. 



Sastojci koji su vam potrebni za pripremu ovih sendviča su:

2 tikvice;
projino brašno pomešano sa malo belog;
3 jajeta;
malo soli;
sir;
krastavac;
paradajz;
peršun.



Tikvice isecite na kolutove, posolite i ostavite da se ocede. 2/3 projinog brašna pomešati sa 1/3 belog i tikvice uvaljajte u mešavinu, a zatim i u jaja. Pržite ih na ulju sa obe strane dok ne porumene. Kada su pržene ostavite ih malo na ubrusu da upije suvišnu masnoću. 

Između dve pohovane tikvice ređajte sir, paradajz i krastavac, piše Stvar ukusa. Zabodite 4 čačkalice i isecite na četvrtine. Servirajte po želji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija