A
NJAM NJAM! Recept za posni sutlijaš
Sutlijaš je definitivno među prvima na listi omiljenih slatkiša na našim prostorima
stil/informer.rs 15. 03. 2017. 11:05
0
Printscreen You Tube

Ali, budući da se pravi od pirinča i mleka, ljudi koji poste izbegavaju ovu poslasticu tokom posta.

(VIDEO) HIT RECEPT! Ukusni i brzi mafini bez brašna

USPEVA SVAKI PUT! Recept za najkremastiji fil za oblandu

Zbog toga smo isprobali jednu posnu verziju i sa zadovoljstvom vam je prenosimo - preukusna je!

Sastojci: 

200 g pirinča

200 ml sojinog mleka sa ukusom vanile

kesica vanilin šećera

šećer po ukusu.

Priprema: Pirinač skuvajte, pa isperite i ocedite. Dodajte sojino mleko i stavite da se sve zajedno kratko prokuva. Dodajte vanilin šećer i zasladite kristal šećerom po ukusu.

Kad se malo prohladi, sipajte u činije za služenje, po želji dodajte cimet, a možete i neki čajni kolutić ili suvo voće.  

SLIČNE VESTI
KOMENTARI0
OSTAVI KOMENTAR
SVE O POZNATIMA
Vreme
Beograd 14o
14 C
Beograd
  • Novi Sad
    14o
  • Niš
    15o
  • Subotica
    14o
  • Zrenjanin
    14o
  • Klek
    14o
  • Kula
    13o
  • Sombor
    13o
  • Vrbas
    13o
  • Vranje
    14o
  • Prokuplje
    15o
  • Leskovac
    15o
  • Arilje
    13o
  • Kraljevo
    15o
  • Apatin
    13o
  • Vlasotince
    15o
  • Pirot
    15o
  • Ingija
    14o
  • Loznica
    12o
  • Grocka
    13o
  • Kovin
    13o
  • Ruma
    14o
  • Kladovo
    17o
  • Novi Pazar
    9o
  • Jagodina
    15o
  • Ivanjica
    13o
  • Titel
    14o
  • Ub
    13o
  • Bor
    12o
  • Nikinci
    14o
  • Batajnica
    14o
  • Surdulica
    10o
  • Ralja
    14o
  • Zlatibor
    11o
  • Popinci
    14o
  • Kosjeric
    13o
(JEZIVE FOTOGRAFIJE) SVE SPALJENO DO TEMELJA! Pogledajte kako su požari UNIŠTILI KALIFORNIJU!
Insajderska priča,trač ili istina, pišite, podelite...
Informerka