A
NJAM NJAM! Recept za posni sutlijaš
Sutlijaš je definitivno među prvima na listi omiljenih slatkiša na našim prostorima
stil/informer.rs 15. 03. 2017. 11:05
0
Printscreen You Tube

Ali, budući da se pravi od pirinča i mleka, ljudi koji poste izbegavaju ovu poslasticu tokom posta.

(VIDEO) HIT RECEPT! Ukusni i brzi mafini bez brašna

USPEVA SVAKI PUT! Recept za najkremastiji fil za oblandu

Zbog toga smo isprobali jednu posnu verziju i sa zadovoljstvom vam je prenosimo - preukusna je!

Sastojci: 

200 g pirinča

200 ml sojinog mleka sa ukusom vanile

kesica vanilin šećera

šećer po ukusu.

Priprema: Pirinač skuvajte, pa isperite i ocedite. Dodajte sojino mleko i stavite da se sve zajedno kratko prokuva. Dodajte vanilin šećer i zasladite kristal šećerom po ukusu.

Kad se malo prohladi, sipajte u činije za služenje, po želji dodajte cimet, a možete i neki čajni kolutić ili suvo voće.  

SLIČNE VESTI
KOMENTARI0
OSTAVI KOMENTAR
SVE O POZNATIMA
Vreme
Beograd 23o
23 C
Beograd
  • Novi Sad
    24o
  • Niš
    24o
  • Subotica
    22o
  • Zrenjanin
    24o
  • Klek
    24o
  • Kula
    22o
  • Sombor
    22o
  • Vrbas
    22o
  • Vranje
    25o
  • Prokuplje
    24o
  • Leskovac
    24o
  • Arilje
    21o
  • Kraljevo
    23o
  • Apatin
    22o
  • Vlasotince
    24o
  • Pirot
    24o
  • Ingija
    24o
  • Loznica
    19o
  • Grocka
    23o
  • Kovin
    23o
  • Ruma
    24o
  • Kladovo
    18o
  • Novi Pazar
    16o
  • Jagodina
    23o
  • Ivanjica
    21o
  • Titel
    24o
  • Ub
    22o
  • Bor
    19o
  • Nikinci
    24o
  • Batajnica
    24o
  • Surdulica
    18o
  • Ralja
    23o
  • Zlatibor
    19o
  • Popinci
    24o
  • Kosjeric
    21o
UZ OVE OBLINE NEMA VRELINE! Brutalno zgodna Anastasija Verbovaija opasna je za muška srca!
Insajderska priča,trač ili istina, pišite, podelite...
Informerka