A
(RECEPT) LAGANA VEČERA: Najbrža pasta u tri koraka!
Za ovaj recept potrebna vam je samo jedna šerpa. Tako, da osim što se jelo sprema na "brzinu", nećete imati posle ni sudove za pranje. A ovo je i idealan lagan predlog za orbok koji će vam biti poslednji u današnjem danu
b92.net/Informer.rs 20. 03. 2017. 11:00
0
Shutterstock

Potrebno je: 

3 kašike maslinovog ulja, 4 čena belog luka, manji luk, iseckan, 800 ml konzerviranog paradajza, šaka svežeg bosiljka, 500 g testenine po želji, 4 šolje vode (960 ml), 100 g rendadog kačkavalja, so, biber, aleva paprika, tucana paprika 

Priprema: 


U velikoj šerpi zagrejte ulje, pa na njemu prodinstajte crni i beli luk. 

Dodajte sve preostale sastojke, prelijte sa 4 šolje vode, stavite začine, posolite i sačekajte da provri. Kada provri, nastavite da kuvate onoliko koliko na pakovanju testenine piše, povremeno mešajući. Kada je gotovo, neće biti potrebe da se bilo šta cedi, jer će testenina da upije tečnost, a pasta će biti spremna za služenje. 

Dodajte rendani kačkavalj i uživajte u brzoj večeri.

SLIČNE VESTI
KOMENTARI0
OSTAVI KOMENTAR
PRIRODA SE BUDI! Proleće pokazuje svu svoju lepotu, raskoš i boje!
Vreme
Beograd 21o
21 C
Beograd
  • Novi Sad
    21o
  • Niš
    18o
  • Subotica
    17o
  • Zrenjanin
    21o
  • Klek
    21o
  • Kula
    19o
  • Sombor
    19o
  • Vrbas
    19o
  • Vranje
    18o
  • Prokuplje
    18o
  • Leskovac
    17o
  • Arilje
    19o
  • Kraljevo
    19o
  • Apatin
    19o
  • Vlasotince
    17o
  • Pirot
    16o
  • Ingija
    21o
  • Loznica
    19o
  • Grocka
    21o
  • Kovin
    21o
  • Ruma
    21o
  • Kladovo
    13o
  • Novi Pazar
    19o
  • Jagodina
    18o
  • Ivanjica
    18o
  • Titel
    21o
  • Ub
    20o
  • Bor
    13o
  • Nikinci
    21o
  • Batajnica
    21o
  • Surdulica
    18o
  • Ralja
    20o
  • Zlatibor
    19o
  • Popinci
    21o
  • Kosjeric
    19o
Insajderska priča,trač ili istina, pišite, podelite...
Informerka