A
(RECEPT) LAGANA VEČERA: Najbrža pasta u tri koraka!
Za ovaj recept potrebna vam je samo jedna šerpa. Tako, da osim što se jelo sprema na "brzinu", nećete imati posle ni sudove za pranje. A ovo je i idealan lagan predlog za orbok koji će vam biti poslednji u današnjem danu
b92.net/Informer.rs 20. 03. 2017. 11:00
0
Shutterstock

Potrebno je: 

3 kašike maslinovog ulja, 4 čena belog luka, manji luk, iseckan, 800 ml konzerviranog paradajza, šaka svežeg bosiljka, 500 g testenine po želji, 4 šolje vode (960 ml), 100 g rendadog kačkavalja, so, biber, aleva paprika, tucana paprika 

Priprema: 


U velikoj šerpi zagrejte ulje, pa na njemu prodinstajte crni i beli luk. 

Dodajte sve preostale sastojke, prelijte sa 4 šolje vode, stavite začine, posolite i sačekajte da provri. Kada provri, nastavite da kuvate onoliko koliko na pakovanju testenine piše, povremeno mešajući. Kada je gotovo, neće biti potrebe da se bilo šta cedi, jer će testenina da upije tečnost, a pasta će biti spremna za služenje. 

Dodajte rendani kačkavalj i uživajte u brzoj večeri.

SLIČNE VESTI
KOMENTARI0
OSTAVI KOMENTAR
SEKSI IVANKA IMA NOGE KAO GAZELA! Najizazovnija izdanja ćerke Donalda Trampa!
Vreme
Beograd 23o
23 C
Beograd
  • Novi Sad
    24o
  • Niš
    20o
  • Subotica
    22o
  • Zrenjanin
    24o
  • Klek
    23o
  • Kula
    23o
  • Sombor
    23o
  • Vrbas
    23o
  • Vranje
    24o
  • Prokuplje
    20o
  • Leskovac
    20o
  • Arilje
    20o
  • Kraljevo
    23o
  • Apatin
    22o
  • Vlasotince
    20o
  • Pirot
    21o
  • Ingija
    24o
  • Loznica
    23o
  • Grocka
    23o
  • Kovin
    23o
  • Ruma
    24o
  • Kladovo
    20o
  • Novi Pazar
    23o
  • Jagodina
    22o
  • Ivanjica
    20o
  • Titel
    24o
  • Ub
    22o
  • Bor
    22o
  • Nikinci
    24o
  • Batajnica
    24o
  • Surdulica
    18o
  • Ralja
    23o
  • Zlatibor
    21o
  • Popinci
    24o
  • Kosjeric
    21o
Insajderska priča,trač ili istina, pišite, podelite...
Informerka