A
(RECEPT) LAGANA VEČERA: Najbrža pasta u tri koraka!
Za ovaj recept potrebna vam je samo jedna šerpa. Tako, da osim što se jelo sprema na "brzinu", nećete imati posle ni sudove za pranje. A ovo je i idealan lagan predlog za orbok koji će vam biti poslednji u današnjem danu
b92.net/Informer.rs 20. 03. 2017. 11:00
0
Shutterstock

Potrebno je: 

3 kašike maslinovog ulja, 4 čena belog luka, manji luk, iseckan, 800 ml konzerviranog paradajza, šaka svežeg bosiljka, 500 g testenine po želji, 4 šolje vode (960 ml), 100 g rendadog kačkavalja, so, biber, aleva paprika, tucana paprika 

Priprema: 


U velikoj šerpi zagrejte ulje, pa na njemu prodinstajte crni i beli luk. 

Dodajte sve preostale sastojke, prelijte sa 4 šolje vode, stavite začine, posolite i sačekajte da provri. Kada provri, nastavite da kuvate onoliko koliko na pakovanju testenine piše, povremeno mešajući. Kada je gotovo, neće biti potrebe da se bilo šta cedi, jer će testenina da upije tečnost, a pasta će biti spremna za služenje. 

Dodajte rendani kačkavalj i uživajte u brzoj večeri.

SLIČNE VESTI
KOMENTARI0
OSTAVI KOMENTAR
VRELO, VRELIJE, NAJVRELIJE! Najseksi izdanja IRINE ŠAJK!
Vreme
Beograd 13o
13 C
Beograd
  • Novi Sad
    13o
  • Niš
    11o
  • Subotica
    14o
  • Zrenjanin
    13o
  • Klek
    13o
  • Kula
    11o
  • Sombor
    11o
  • Vrbas
    11o
  • Vranje
    12o
  • Prokuplje
    11o
  • Leskovac
    10o
  • Arilje
    10o
  • Kraljevo
    12o
  • Apatin
    11o
  • Vlasotince
    10o
  • Pirot
    8o
  • Ingija
    13o
  • Loznica
    12o
  • Grocka
    13o
  • Kovin
    13o
  • Ruma
    13o
  • Kladovo
    14o
  • Novi Pazar
    12o
  • Jagodina
    13o
  • Ivanjica
    10o
  • Titel
    13o
  • Ub
    11o
  • Bor
    12o
  • Nikinci
    13o
  • Batajnica
    13o
  • Surdulica
    9o
  • Ralja
    13o
  • Zlatibor
    10o
  • Popinci
    13o
  • Kosjeric
    10o
Insajderska priča,trač ili istina, pišite, podelite...
Informerka