A
(RECEPT) LAGANA VEČERA: Najbrža pasta u tri koraka!
Za ovaj recept potrebna vam je samo jedna šerpa. Tako, da osim što se jelo sprema na "brzinu", nećete imati posle ni sudove za pranje. A ovo je i idealan lagan predlog za orbok koji će vam biti poslednji u današnjem danu
b92.net/Informer.rs 20. 03. 2017. 11:00
0
Shutterstock

Potrebno je: 

3 kašike maslinovog ulja, 4 čena belog luka, manji luk, iseckan, 800 ml konzerviranog paradajza, šaka svežeg bosiljka, 500 g testenine po želji, 4 šolje vode (960 ml), 100 g rendadog kačkavalja, so, biber, aleva paprika, tucana paprika 

Priprema: 


U velikoj šerpi zagrejte ulje, pa na njemu prodinstajte crni i beli luk. 

Dodajte sve preostale sastojke, prelijte sa 4 šolje vode, stavite začine, posolite i sačekajte da provri. Kada provri, nastavite da kuvate onoliko koliko na pakovanju testenine piše, povremeno mešajući. Kada je gotovo, neće biti potrebe da se bilo šta cedi, jer će testenina da upije tečnost, a pasta će biti spremna za služenje. 

Dodajte rendani kačkavalj i uživajte u brzoj večeri.

SLIČNE VESTI
KOMENTARI0
OSTAVI KOMENTAR
SVE O POZNATIMA
Vreme
Beograd 23o
23 C
Beograd
  • Novi Sad
    24o
  • Niš
    24o
  • Subotica
    22o
  • Zrenjanin
    24o
  • Klek
    24o
  • Kula
    22o
  • Sombor
    22o
  • Vrbas
    22o
  • Vranje
    25o
  • Prokuplje
    24o
  • Leskovac
    24o
  • Arilje
    21o
  • Kraljevo
    23o
  • Apatin
    22o
  • Vlasotince
    24o
  • Pirot
    24o
  • Ingija
    24o
  • Loznica
    19o
  • Grocka
    23o
  • Kovin
    23o
  • Ruma
    24o
  • Kladovo
    18o
  • Novi Pazar
    16o
  • Jagodina
    23o
  • Ivanjica
    21o
  • Titel
    24o
  • Ub
    22o
  • Bor
    19o
  • Nikinci
    24o
  • Batajnica
    24o
  • Surdulica
    18o
  • Ralja
    23o
  • Zlatibor
    19o
  • Popinci
    24o
  • Kosjeric
    21o
UZ OVE OBLINE NEMA VRELINE! Brutalno zgodna Anastasija Verbovaija opasna je za muška srca!
Insajderska priča,trač ili istina, pišite, podelite...
Informerka