A
(RECEPT) LAGANA VEČERA: Najbrža pasta u tri koraka!
Za ovaj recept potrebna vam je samo jedna šerpa. Tako, da osim što se jelo sprema na "brzinu", nećete imati posle ni sudove za pranje. A ovo je i idealan lagan predlog za orbok koji će vam biti poslednji u današnjem danu
b92.net/Informer.rs 20. 03. 2017. 11:00
0
Shutterstock

Potrebno je: 

3 kašike maslinovog ulja, 4 čena belog luka, manji luk, iseckan, 800 ml konzerviranog paradajza, šaka svežeg bosiljka, 500 g testenine po želji, 4 šolje vode (960 ml), 100 g rendadog kačkavalja, so, biber, aleva paprika, tucana paprika 

Priprema: 


U velikoj šerpi zagrejte ulje, pa na njemu prodinstajte crni i beli luk. 

Dodajte sve preostale sastojke, prelijte sa 4 šolje vode, stavite začine, posolite i sačekajte da provri. Kada provri, nastavite da kuvate onoliko koliko na pakovanju testenine piše, povremeno mešajući. Kada je gotovo, neće biti potrebe da se bilo šta cedi, jer će testenina da upije tečnost, a pasta će biti spremna za služenje. 

Dodajte rendani kačkavalj i uživajte u brzoj večeri.

SLIČNE VESTI
KOMENTARI0
OSTAVI KOMENTAR
POKLON BOGOVA INSTAGRAMA! Seksipilna Antje Utgard je nova Kejt Apton!
Vreme
Beograd 25o
25 C
Beograd
  • Novi Sad
    24o
  • Niš
    18o
  • Subotica
    20o
  • Zrenjanin
    24o
  • Klek
    25o
  • Kula
    20o
  • Sombor
    20o
  • Vrbas
    20o
  • Vranje
    21o
  • Prokuplje
    18o
  • Leskovac
    17o
  • Arilje
    20o
  • Kraljevo
    23o
  • Apatin
    20o
  • Vlasotince
    17o
  • Pirot
    15o
  • Ingija
    24o
  • Loznica
    19o
  • Grocka
    25o
  • Kovin
    25o
  • Ruma
    24o
  • Kladovo
    23o
  • Novi Pazar
    23o
  • Jagodina
    19o
  • Ivanjica
    20o
  • Titel
    24o
  • Ub
    21o
  • Bor
    18o
  • Nikinci
    24o
  • Batajnica
    24o
  • Surdulica
    17o
  • Ralja
    23o
  • Zlatibor
    20o
  • Popinci
    24o
  • Kosjeric
    20o
Insajderska priča,trač ili istina, pišite, podelite...
Informerka