A
PRSTE DA POLIŽETE Evo kako sami da napravite kineski pohovani sladoled
Ukusno i brzo, obavezno probajte ovaj recept...
cdm/informer.rs 16. 05. 2017. 21:19
0
Shutterstock

SASTOJCI: 

2 jajeta, 50 grama mlevenih oraha, 50 grama prezli, 150 grama brašna, sladoled, ulje, topljena čokolada.

Priprema:

Napravite sladoled kugle i stavite ih u zamrzivač da se potpuno smrznu. Za to vreme umutite jaja i dodajte orahe u njih. 

Uzmite kuglu sladoleda, umočite je u jaja, brašno, opet u jaja i na kraju u prezle. Pržite u fritezi tek par sekundi, tj. dok se ne uhvati korica. Sladoled servirajte na tanjir, prelijte topljenom čokoladom i dekorišite svežim voćem po izboru.  

Printscreen You Tube
SLIČNE VESTI
KOMENTARI0
OSTAVI KOMENTAR
SVE O POZNATIMA
Vreme
Beograd 29o
29 C
Beograd
  • Novi Sad
    30o
  • Niš
    25o
  • Subotica
    27o
  • Zrenjanin
    30o
  • Klek
    30o
  • Kula
    26o
  • Sombor
    26o
  • Vrbas
    26o
  • Vranje
    23o
  • Prokuplje
    25o
  • Leskovac
    25o
  • Arilje
    25o
  • Kraljevo
    25o
  • Apatin
    26o
  • Vlasotince
    25o
  • Pirot
    25o
  • Ingija
    30o
  • Loznica
    27o
  • Grocka
    30o
  • Kovin
    30o
  • Ruma
    30o
  • Kladovo
    32o
  • Novi Pazar
    26o
  • Jagodina
    25o
  • Ivanjica
    24o
  • Titel
    30o
  • Ub
    28o
  • Bor
    30o
  • Nikinci
    30o
  • Batajnica
    30o
  • Surdulica
    26o
  • Ralja
    29o
  • Zlatibor
    24o
  • Popinci
    30o
  • Kosjeric
    25o
ANĐELINA DŽOLI IZ PERIODA DOK JE BILA BOMBA! Hoćemo ponovo da vidimo ove obline i pogled koji obara s nogu!
Insajderska priča,trač ili istina, pišite, podelite...
Informerka