A
A ŠTA ĆEMO ZA RUČAK? Ćuretina u kari sosu!
Ako nemate ideje za ručak, mi imamo predloge...
informer.rs 25. 01. 2016. 10:18
0
Shutterstock

Sastojci:

700 g ćurećeg belog mesa
50 g putera
glavica crnog luka
prstohvat cimeta
čen belog luka
pola kašičice đumbira
pola kašičice karija
50 g mlevenih badema
250 g paradajz pelata
50 ml jogurta
200 g pirinča
bosiljak, ulje
so, biber

Ćureće meso isecite na krupnije kocke. Crni luk očistite i isecite na kockice, a beli luk ispasirajte. U šerpi otopite puter pa propržite ćuretinu. Dodajte crni i beli luk i nastavite s dinstanjem dolivajući vodu po potrebi, dok meso napola ne omekša. Sipajte izmiksani pelat paradajz, cimet, kari i đumbir. Pred kraj kuvanja dodajte mlevene bademe, jogurt i začine po ukusu pa kuvajte uz povremeno mešanje još pet minuta. Gotovo jelo pospite listovima bosiljka i poslužite uz obareni pirinač. 

A ŠTA ZA VEČERU? Piletina s prazilukom!

SLIČNE VESTI
KOMENTARI0
OSTAVI KOMENTAR
SVE O POZNATIMA
Vreme
Beograd 11o
11 C
Beograd
  • Novi Sad
    11o
  • Niš
    10o
  • Subotica
    11o
  • Zrenjanin
    11o
  • Klek
    11o
  • Kula
    10o
  • Sombor
    10o
  • Vrbas
    10o
  • Vranje
    9o
  • Prokuplje
    10o
  • Leskovac
    10o
  • Arilje
    8o
  • Kraljevo
    6o
  • Apatin
    10o
  • Vlasotince
    10o
  • Pirot
    10o
  • Ingija
    11o
  • Loznica
    8o
  • Grocka
    10o
  • Kovin
    10o
  • Ruma
    11o
  • Kladovo
    11o
  • Novi Pazar
    4o
  • Jagodina
    6o
  • Ivanjica
    8o
  • Titel
    11o
  • Ub
    11o
  • Bor
    7o
  • Nikinci
    11o
  • Batajnica
    11o
  • Surdulica
    8o
  • Ralja
    11o
  • Zlatibor
    10o
  • Popinci
    11o
  • Kosjeric
    8o
(JEZIVE FOTOGRAFIJE) SVE SPALJENO DO TEMELJA! Pogledajte kako su požari UNIŠTILI KALIFORNIJU!
Insajderska priča,trač ili istina, pišite, podelite...
Informerka