• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

02.02.2015

12:25

UBRZAJTE METABOLIZAM Rešite se sala ovim napitkom

Ljubav

UBRZAJTE METABOLIZAM Rešite se sala ovim napitkom

Podeli vest

Ukoliko mislite da je pravi trenutak da krenete da držite dijetu, evo jednostavnog napitka koji će vam pokrenuti metabolizam.

Ako već dugo planirate da se vratite svojoj idealnoj težini, ovo je pravi recept za vas! Reč je o sastojcima koji ubrzavaju metabolizam i čiste telo od toksina i viška masti koje su se nagomilale u telu.

Kao i kod svake dijete, važno je držati se pravila. Što se tiče ovog napitka, važno je samo da ga tačno napravite i pijete ga redovno.

Preostaje samo da uživate u sjajnim rezultatima koji se javljaju za manje od mesec dana.

Recept:

– šoljica soka od paradajza

– 1/4 šoljice soka od limuna

– kašičica narendanog đumbira

– jedna ljuta papričica (ili pola kašišice bibera)

– dve stabljike celera (srednje veličine)

Pogledajte i 3 napitka od banane koji tope masne naslage

Pomešajte sok od paradajza, limunov sok, đumbir i mlevenu ljutu papričicu. Dobićete 220 ml napitka. Poslužite ga u staklenim čašama i dodajte napitku cele stabljike celera. Celer se jede uporedno s ispijanjem napitka.

Dnevno između obroka pripremite ukupno tri čaše ovog razbijača masnoća, a ako pripremite više napitka unapred, čuvajte ga u frižideru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija