• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.08.2015

21:38

ANĐELININA HIT DIJETA Kolagen za jelo

Ljubav

ANĐELININA HIT DIJETA Kolagen za jelo

Podeli vest

Lepa Anđelina Džoli umesto injekcija botoksa i filera svakodnevno jede kolačiće od kolagena

Glumica Anđelina Džoli velika je obožavateljka japanskog brenda "Eat Yourself Beautiful" i njihovih poslastica. Mančmelou kolačići sa ukusom višnje, jogurta i grejpfruta upakovani su u kesice prepoznatljive širom sveta. 

Tajna Japana

AP/Photo

Kolagenski mančmelou se proizvodi u Japanu, a osim kolagenih peptida, sadrži glukozni sirup, šećer, želatin, kukuruzni skrob, protein iz soje, obojen je veštačkim bojama i obogaćen ukusima.
U Japanu je za lepotu ishrana bogata kolagenom veoma važna i smatra se da Japanke zato imaju kao porcelan glatku kožu i bez bora.
Kolagen je često na meniju u lokalnim restoranima. Neke Japanke ga piju svakodnevno, ili sa vodom ili u čaju.

Budući da su kolačići manje invazivni od injekcija za pomlađivanje i sadrže do 3.000 miligrama kolagenskih peptida po kesici, 40-godišnja glumica, majka i humanitarka ih svakodnevno jede.

- Mislim da istovremeno zadovoljavaju njenu želju za slatkim i pomažu joj da izgleda sjajno - otkrio je izvor blizak glumici britanskom časopisu "Luk".

Iako su kolagenski kolačići ukusni i pristupačne cene, medicinski stručnjak dr Martin Edvards smatra da bi glumica trebalo da bude opreznija. Kao i većina ostalih koji ih konzumiraju, i Andželina ih kupuje preko interneta, što treba dobro da proveriti.

- Ako kupujete nešto putem interneta, činite to na sopstvenu odgovornost. Nikad ne znate šta zapravo dobijate. Rezultati su vidljivi ako koristite injekcije kolagena, ali konzumiranje kolagena ne mora obavezno biti efikasno - ističe dr Martin.

Ovo nije prvi put da je Anđelina uhvaćena na bizarnoj dijeti. Navodno je već bila na režimima ishrane koji su uključivali ekstremno niskokaloričnu hranu kako bi održala svoju liniju.

- Bila je opsednuta bistrim supama. Inače, njena dijeta varira na dnevnoj bazi. Jednom pije samo zeleni čaj i jede orahe, a drugi put crveno meso i crno vino, pa se opet vraća čaju i malim porcijama proteina - otkrio je izvor blizak glumici.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 8 godina

Lepa Anđelina ??? Možda,kad 5 sati profesionalac provede obrađujući njenu sliku .. Izgleda kao da je u anoreksiji do guše .. To nije videlo zdrave ishrane od visokobudzetne estetske hirurgije i tretmana ... baba Madona je za nju grom gromova po fizičkom izgledu

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija