• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Bogdanović

15.10.2015

17:56

KOSOVKA DEVOJKA NAJLEPŠA SRPKINJA: Svetu ću reći da je Kosovo Srbija!

Ljubav

KOSOVKA DEVOJKA NAJLEPŠA SRPKINJA: Svetu ću reći da je Kosovo Srbija!

Podeli vest

Ovogodišnja misica Katarina Šulkić poručuje da će na svetskom izboru lepote u Kini braniti granice svoje zemlje

Nova mis Srbije Katarina Šulkić iz Zvečana odlazi na svetski izbor sa jasnom porukom - Kosovo je Srbija!
Ova sedamnaestogodišnja lepotica u intervjuu za Informer ističe da je ponosna što će predstavljati svoju zemlju 19. decembra na takmičenju Mis sveta u Kini, kao i da će tamo svima objasniti da je Kosovo sastavni deo Srbije.

Dve predstavnice

Lepa, a sama

Nova misica nije želela previše da govori o svojoj privatnosti, ali je otkrila da je slobodna:
- Nemam dečka. Neka ostane tajna koji je moj tip muškarca.

- Kao Srpkinja sa Kosova i Metohije presrećna sam što ću predstavljati Srbiju na izboru za mis sveta i trudiću se da svim takmičarkama, a ima ih 115, objasnim da je Kosovo u Srbiji. Politikom se ne bavim i nisam kompetentna da pričam o tome jer sam isuviše mlada. Ali, za mene je jedino prihvatljiv zvaničan stav naše države da je Kosovo sastavni deo Srbije. Žao mi je što to drugi narodi i nacije ne razumeju ili neće da prihvate. Srpske svetinje i srpska kultura i tradicija su dominantni širom Kosova i ne smemo ih zaboraviti bez obzira što to drugi ne žele da vide i priznaju - kaže Katarina za naš list.

Promo

Naša kultura i tradicija dominiraju na Kosovu bez obzira što drugi to ne žele da vide
Katarina Šulkić

Lepotica iz Zvečana kaže da joj ne predstavlja problem to što će se na svetskom izboru lepote naći oči u oči sa zvaničnom predstavnicom samoproglašene države Kosovo:
- Ja predstavljam Srbiju sa Kosovom, tako da za nas ne postoji druga predstavnica. Ako me na izboru za mis sveta neko bude pitao za mis Kosova, trudiću se da budem duhovita i odgovoriću da Srbija ima dve predstavnice.

Peva u crkvenom horu

Kosovo treći put na
izboru za mis Sveta
Samoproglašena država Kosovo se od 2013. godine takmiči na izboru za mis sveta. Prošle godine je na ovom takmičenju učestvovala Vita Redžepi, koja nije postigla zapažen uspeh. Još uvek nije izabrana predstavnica za 2015. godinu.

Katarina otkriva da se na izbor za mis prijavila da bi stekla samopouzdanje.
- Moji roditelji i prijatelji su najviše uticali na to da se prijavim. Prvo sam se prijavila na Izbor za mis Kosova i Metohije, koje je pod licencom kompanije "Mis Ju". Tamo sam pobedila i stekla pravo da učestvujem na izboru za mis Srbije. Prijavila sam se jer mi nedostaje samopouzdanja, ali i zbog želje da naučim nešto novo. Nadam se najvišem plasmanu u Kini - priča lepotica.

Ako me na izboru za mis sveta neko bude pitao za mis Kosova, trudiću se da budem duhovita i odgovoriću da Srbija ima dve predstavnice
Katarina Šulkić

Nova mis Srbije peva u Crkvi Svetog Đorđa u rodnom Zvečanu.

- Moji roditelji su još dok sam bila mala primetili da imam talenat za muziku. Podržali su me u tome jer žele da mi se ostvare sve želje. Volim izvornu tradicionalnu i duhovnu muziku i pevam u crkvenom horu u Crkvi Svetog Đorđa u Zvečanu - kaže naša sagovornica.
 

Promo

 


 


 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Čuvaj mi se Kosovko Đevojko, ima "tamo" više konja - neg junaka...!

Pavle

pre 8 godina

Bolje kaži: Srbija odakle dolazim - je i Kosovo i Šumadija i Vojvodina! Kosovo je ogromno srpsko stradalište, natopljeno srpskom krvlju a koje prisvajaju sada oni koji su nad Srbima činili najveći zločin i genocid za vreme Hitlera i Musolinija, pretvarajući tako srpski narod na Kosovu u manjinu.. Priznanjem Kosova, Oni koji su to učinili - saučesnici su u GENOCIDU nad Srbima koji su se borili protiv fašizma, a dali legitimitet zločincima, koji su bili na strani Hitlera i Musolinija...!!!

Xhaka granit

pre 5 godina

kakav paradoks.ma kaki kosovka devojka KAD kosovo IMA svoju a ova je srpkinja nema tu nikakve veze kao ni saciri ni djaka ni ostali to su kosovci a ne srbi

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija