• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr/informer.rs

06.11.2015

09:16

A NE KOŠTA NI DINAR! Evo kako da VAŠE GRUDI NIKAD NE OSTARE!

Ljubav

A NE KOŠTA NI DINAR! Evo kako da VAŠE GRUDI NIKAD NE OSTARE!

Podeli vest

Koliko god da vam je godina, pod hitno bi trebali da počnete da vodite brigu o svom dekolteu. Posle za vaše grudi može da bude kasno...

Kad razmišljate o nezi kože tela verovatno vam na pamet uopšte ne pada dekolte. No, jeste li znali da se na tom području prvo primećuju znakovi starenja?

Za razliku od lica koje se lako može dovesti u red pomoći šminke i različitih tretmana, borice i opuštenu kožu u predelu vrata i dekoltea teško je zakamuflirati, pa je vreme da počnete da negujete ove delove tela.

Čisto da znate, to uopšte ne podrazumeva skupe kreme i preparate, važno je samo da se redovno pridržavate pravila.

Prvo i osnovno jeste hidratantna ili hranljiva krema koju je poželjno nanositi jednom do dva puta dnevno. Svaki put kad je nanesete na lice, lagano izmasirajte područje dekoltea i vrata, u smeru odozdo prema gore.Sunce

Informer

Drugi korak je obavezni zaštitni faktor koji ne bi trebalo da nosite samo na plaži, već i u gradu, kad god nosite odeću s dubljim dekolteom.

Spavanje

Žene koje spavaju na boku imaju veću mogućnost od dobijanja bora na licu, ali i na dekolteu, pokušajte da što češće ležite na leđima.

Brushalter

Push-up grudnjak je super stvar, ali ne i za po kući. Zbog njega vam može nastati bora između grudi, pa bi bilo dobro u slobodno vreme nosite bruseve koji su udobni i pružaju podršku, ali ne stežu grudi u neprirodnom položaju.

Nikad nije rano

Borice na dekolteu možda vas ne zamaraju sada, dok ih nemate. Ipak, jednom kad se pojave biće vam žao što dekolte nisi tretirali na pravilan način. Krenite na vreme!

SPISKALA STUDENTSKI KREDIT NA SILIKONE: Grudi su mi pomogle više nego što bi diploma

(VIDEO/FOTO) TONA SILIKONA! Ovo je silikonska šampionka sveta!

(VIDEO) KAO SLUČAJNO?! Tamara pokazala gole grudi! Velike!

OVOM CENZURISANOM FOTKOM je Kendal Džener proslavila 40 miliona pratilaca na Instagramu


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija