• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.11.2015

17:25

IZABERITE NAJUDOBNIJE JESENJE ODEVNE KOMADE Furajte rolka-stil

Ljubav

IZABERITE NAJUDOBNIJE JESENJE ODEVNE KOMADE Furajte rolka-stil

Podeli vest

Ako izuzmemo kaput i jakne, glavni jesenji odevni komad su džemperi i rolke. Rolke su vrlo udobne, tople i mekane, a njihovo "proširenje" koje ide uz vrat je odlična zamena za šal

 Zbog velikih mogućnosti za kombinovanje, ne treba da žalite novac da ih kupite kad god možete. Nosite ih ispod košulja, tankih jakni ili solo sa stejtment ogrlicom. Stilisti preporučuju pet načina da istaknete svoj "rolka - stil".

APSOLUTNI JESENJI MODNI TREND Nosite kožu u boji!


1. Klasična rolka


Kako izgleda: tanka, lagana, uska (ide uz telo), rolka koja ide uz vrat i previja se na pola.
Kako da je nosite: kao osnovu ispod jakni, blejzera ili velikih džempera kako bi vam bilo što toplije. Odlično ide i uz haljine bez rukava, tako da letnje haljine ne moraju biti zaboravljene skoro celu godinu.
Od jakni se najbolje slaže uz bajkersku kožnu. Uz pončo ćete dobiti opušteni izgled za šetnju po gradu ili kežual odlazak na kafu sa drugaricama.

2. Prevelika, XXL rolka


Kako izgleda: udobna, topla, uglavnom pletena sa zanimljivim radom po sebi u vidu pletenica.
Kako da je nosite: pošto je velika, udobnost je zagarantovana, međutim morate voditi računa o tome šta ćete da iskombinujete uz nju. Za odličan balans izaberite uske farmerke ili helanke - duboke čizmice ili gumene čizme - idealno za kišne dane. Ako vam je rolka predugačka, možete je nositi i kao haljinu uz duboke čizme.
Na ovaj način ćete uskladiti gornji i donji deo tela i nećete izgledati kao velika kugla, već kao žena koja voli opuštenost, udobnost i koja zna šta je trendi.

3. Rolka bez rukava


Kako izgleda: dugačka je i ide uz telo.
Kako da je nosite: O ovom modelu razmišljajte kao da je suprotnost klasičnom. Kako je bez rukava, idealna je za kombinovanje sa tankim bluzama ili haljinama sa dugim rukavima.
Za zanimljiv izgled, zakačite broš kod vrata ili sa jedne strane tačno iznad grudi.

4. Rolka koja se savija


Kako izgleda: rolka je prevelika, presavija se preko i do par puta.
Kako da je nosite: ovakve rolke se mogu pronaći u različitim veličinama i modelima - i sve su u trendu.
Ovaj model daje opušten izgled i odlično se slaže uz farmerke. Takođe može predstavljati i pravi modni dodatak; kako je velika, može biti vaš novi šal koji viri ispod jakne ili kaputa, a na vama je da odlučite da li ćete je izbaciti napolje ili ušuškati u jaknu.

TRI TRIKA ZA ULTRAMODERAN IZGLED Kaput, štikle i rolka!

5. Plitka rolka


Kako izgleda: ovakva rolka je za sve one koje ne vole klasičnu dužinu rolki. Ide do sredine vrata i odličan izbor za one koje guši rolka "do ušiju".
Kako da je nosite: za privlačenje pažnje na vaš vrat uzmite par velikih minđuša koje će odraditi svoju magiju.
Ovakva rolka je idealna uz bilo koju odeću i slaže se uz sve: farmerke, helanke, suknju olovka kroja. Jednostavno je uvucite u donji deo odeće i dobićete ležeran izgled uz koji možete otići i na posao, ali i na neku kućnu žurku.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija