• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.11.2015

12:01

(FOTO) PREPEČENE! Ove devojke su preterale u solarijumu i misle da je to ok!

Ljubav

(FOTO) PREPEČENE! Ove devojke su preterale u solarijumu i misle da je to ok!

Podeli vest

Nekada se cenio beo ten kao kraljevski, međutim danas je došlo vreme kada su u modi devojke "isprženog" lica. Premda lekari non-stop upozoravaju koliko je solarijum, pa čak i sunčanje na suncu nezdravo devojke i tinejdžerke retko kad uvažavaju ove savete

Ove slike svedoče da mnogi nisu svesni, da je solarijum najbrži put do dobijanja raka kože. U nekim slučajevima, javljaju se opekotine i žive rane, ali simptomi najčešće u prvi mah nisu vidljivi.

Da stvar bude gora, bolest se može javiti i posle 10 godina od intenzivnog sunčanja. Pogledajte ove fotografije i upozorite svoje prijateljice na posledice, na vreme!

JEZIVO Bivša zavisnica od sunčanja objavila fotografije raka kože! (FOTO)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija