• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic žena/Informer.rs

27.11.2015

12:16

(FOTO) SEKSI BODIBILDERKA! Ona uživa u vežbanju, a mi u njoj!

Ljubav

(FOTO) SEKSI BODIBILDERKA! Ona uživa u vežbanju, a mi u njoj!

Podeli vest

Mnoge od nas mrzi da vežbamo i ma koliko sebi obećavali da ćemo od ponedeljka sasvim sigurno krenuti u teretanu, to se nikada ne dogodi. Ali postoje i oni za koje je fitnes način života. Poput Pejdž Hatavej. Ona je pravi fanatik kada je vežbanje u pitanju, a rezulati su više nego očigledni

Fitnesom je počela da se bavi 2001. godine. Kako kaže, u tom trenutku života bio joj je potreban novi fokus i novi pravac, pa je počela da trenira kod jednog poznatog trenera u svom gradu. Prvi rezulatai došli su jako brzo. Već nakon četiri meseca u teretani, uspela je da se plasira na najveće fitnes takmičenje u Americi i zauzme drugo mesto.

- Bodibilding me je naučio mnogo o meni samoj. On testira moju volju, moju snagu, ali naučio me je i kako da se zaista fokusiram na nešto u životu. Takođe naučila sam da upornost i trud daju rezulate - kaže Pejdž o svojoj strasti za vežbanjem.

 

 

Ovakavo telo zahteva mnogo odricanja, ali Pejdž kaže da u tome uživa. Čak i kada je na specijalnom režimu ishrane u sklopu priprema za takmičenje. 

- Najviše volim hranu koju jedem za doručak - belanaca i ovsene pahuljice sa puterom od kikirikija kada sam na dijeti, a kada nisam na režimu pripreme za takmičenje, tada sebi mogu da dozvolim i picu sa dodtkom sira i da se častim zamrznutim jogurtom - kaže Pejdž.

 

Ipak, s obzirom na sport kojim se bavi, Pejdž mora da vodi računa o svojoj težini. Merenje je sastavni deo svakog njenog dana. Visoka je 165 centimetara, a trenutno ima 57 kilograma.

 

Ipak, njeno telo nije posledica pažljivo odabranih obroka. Njeni trenini su izuzetno naporni, ali ona ih sa lakoćom odradi do kraja. Čak i kada diže tegove teške 20 kilograma - jednom rukom.

Njeni rezulatati nisu prošli nezapaženo ni na Instagramu. Fotografije koje svakodnevno objavljuje, a na kojima pokazuje svoje impresivne mišiće, vidi preko 3 milona ljudi.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija