• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.12.2015

14:01

TRIKOVI SA ALU-FOLIJOM! Uz ove savete olakšaćete rad u kuhinji!

Ljubav

TRIKOVI SA ALU-FOLIJOM! Uz ove savete olakšaćete rad u kuhinji!

Podeli vest

Ako ste aluminijumsku foliju koristili samo kada pripremate ili odlažete hranu, sada ćete je upotrebljavati na potpuno drugačiji način. Uz malo mašte i jeftinog materijala moći ćete da napravite unikatne stvarčice za domaćinstvo. Pogledajte nekoliko predloga

Žica za pranje sudova - Ako nemate žicu za pranje sudova, a morate da oribate vatrostalnu činiju u kojoj ste pekli musaku, pomoći će vam folija. Otkinite malo veći komad folije, zgužvajte ga tako da dobijete lopticu i koristite kao običnu žicu za pranje sudova.

Informer

Ukrasite ram za slike - Ako želite da ukrasite ram za slike, folija je idealno rešenje. Premažite lepkom ceo drveni okvir, pa preko zalepite foliju i ostavite da se osuši. Nemojte da vas brine ako se folija nabora tokom lepljenja, to je čak i poželjno jer će okviru dati poseban rustični izgled.

Informer

Oštrač za makaze - Da biste brzo i lako naoštrili makaze, sklopite komad folije u četiri sloja i nekoliko puta presecite makazama. Oštrice će se naoštriti za nekoliko trenutaka.

Pakovanje hrane - Ostatke hrane koje želite da zamrznete zapakujte u foliju, pa stavite u plastičnu kesu. To će vam olakšati ponovnu upotrebu jer ćete jednostavno iz kesice izvaditi paketić zapakovan u foliji i direktno staviti u rernu ili mikrotalasnu.

Informer

Levak - Ako u kući nemate levak za sipanje, a preko vam je potreban, napravite jedan od aluminijumske folije. Presavijte foliju i napravite fišek sa otvorom na dnu i stavite u flašu.

 REŠITE SE BOLOVA samo uz pomoć aluminijumske folije!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija