• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mogujatosama.rs/Informer.rs

27.12.2015

19:05

TAJNA LEPOTE DŽENIFER ANISTON: Umerenost je osnovni princip  zdravog tela!

Ljubav

TAJNA LEPOTE DŽENIFER ANISTON: Umerenost je osnovni princip zdravog tela!

Podeli vest

"Devojka iz komšiluka", jedna od omiljenih glumica Holivuda, Dženifer Aniston podelila je TAJNE svog fantastičnog izgleda! Pročitajte

Dženifer je odlučila da detaljno objasni na koji način neguje svoje telo, ali i duh, naročito u prazničnoj sezoni.

- Najbolje je ostati umeren, a to se posebno odnosi na prazničnu sezonu. Nema ničeg goreg nego kada se iscrpite i mentalno i fizički. Znam da je često veoma teško obuzdati se, ali ja se trudim da nađem neki zdrav balans - izjavila je Dženifer.

KO TU KOGA ZEZA? Dženifer Aniston misli da ju je Anđa iskoristila za svoj novi film!

Zatim je podelila savet oko ishrane, koje se ona strogo pridržava:

- Trudim se da mi svaki obrok bude zdrav, svež i pun hranljivih sastojaka - objasnila je lepa glumica.

- Svako jutro započnem kratkom meditacijom. Pomaže mi da pročistim um. Najviše cenim vreme koje provedem sa svojim suprugom, psima i prijateljima. Nikada se ne bih odrekla toga, ni za šta na ovom svetu - rekla je Dženifer.

Što se tiče nege tela i održavanju kože mladom, glumica je rekla:

- Obožavam masaže i spa tretmane. Ove stvari mi posebno pomažu ako ne stignem da odem negde na odmor. Što se tiče nege kože lica, probala sam skoro sve moguće maske koje postoje! (smeh) Volim da pravim maske za lice od prirodnih sastojaka, tako da ako biste mi sada naveli neku, šanse su da sam je verovatno već probala!

PAKAO NA MEDENOM MESECU Dženifer Aniston zamalo ostala bez supruga


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija