• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/Informer.rs

09.01.2016

21:49

(FOTO) OD OVE IGRAČKE DECA OSLEPE! A nema roditelja koji je nije kupio svom klincu!

Ljubav

(FOTO) OD OVE IGRAČKE DECA OSLEPE! A nema roditelja koji je nije kupio svom klincu!

Podeli vest

Laser je jedna od omiljenijih igračaka gotovo svakog deteta. Međutim, oprez je povećan od kada se čulo za skorašnji slučaj iz Australije kada je 6-godišnji dečak, igrajući se sa laserom dobijenim od roditelja, izgubio čak 75 odsto vida

To je laserski pokazivač, igračka koju deca vole, jer baca crveni snop svetlosti na velikoj udaljenosti. Najgore od svega je da je mališan sve to radio na očigled svojih roditelja, koji su svesno učestvovali u njegovom oštećenju vida.

Dan za danom, on je sve lošije video. Šestogodišnji dečak morao je biti odveden kod oftalmologa, gde su pregledom utvrđene opekotine na zadnjem delu oba oka. Dečak nije trpeo nikakav bol, ali je na kraju ipak imao samo 25 odsto vida.

Njegova povreda može se eliminisati samo operacijom, nikakave naočari ni kontaktna sočiva ne pomažu.

 

U mnogim zemljama, ovakvi laseri su sasvim normalna pojava u prodavnicama igračaka, ali valja napomenuti da se u mnogim od njih prodaju laseri sa znatno manjom snagom. Ovaj dečko nije imao tu sreću, jer su njemu roditelji nabavili izuzetno jak laser.

OPASNA IGRA: Dečaku zbog petarde amputiran vrh prsta!

EVO ZAŠTO JE EFERALGAN POVUČEN IZ PRODAJE! Otkriveno prisustvo plastike u sirupu za decu!

RODITELJI OPREZ Deci treba samo pola sata za računarom!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija