• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Gracia/Informer.rs

21.02.2016

12:00

NADA MACURA DIKTIRA TRENDOVE: Slojevitost vlada modnom scenom!

Ljubav

NADA MACURA DIKTIRA TRENDOVE: Slojevitost vlada modnom scenom!

Podeli vest

Slojevito oblačenje čini izgled sofisticiranijim i zaista može stvoriti snažniji stil. Međutim, kada nosite dva ili dvesta komada odjednom morate da imate oko za: dužinu, boje, dezene, teksturu, krojeve, trendove...

Svako može da nosi jaknu preko džempera, ali malo je onih koji mogu nositi dve jakne odjednom. I da, u tome je stvar. 
 

Takođe, kada je reč o slojevima, vi ste rođeni za to ili niste. Neke žene mogu da nose svoj celokupni ormar na sebi odjednom i izgledaju moderno i trendi. Dok druge, mogu nositi 3 do 4 komada (normalna količina u zimskom periodu) i izgledati ne baš dobro stilizovane. 

(VIDEO/FOTO) SPEKTAKL U MAGACIN DEPOU: 26. marta premijerni nastup tehno dive!​

Ali, postoji nekoliko saveta i trikova koji nam mogu pomoći da savladamo ovaj trend koji već godinama vlada - i zove se slojevitost. Na primer: 

- Nosite kratku jaknu preko dugog džempera, košulje ili bluze. Za još raslojavanja dodajte veliku maramu ili šal. 

- Nosite ekstra dugi kaput preko otkopčane košulje, ispod koje imate majicu. Ili sloj majica + džemper. Možete dodati i masivnu ogrlicu. 

- Kožnu ili teksas jaknu nosite ispod dugog kaputa. 

- Nosite dugu bluzu ili košulju ispod kratke rolke. 

- Nosite haljinu ili suknju preko pantalona. 

ISTRAŽIVANJE POKAZALO: Muška brada ima antbiotska svojstva​

Ako izgledate dobro u slojevima odeće, samo napred. Ako se osećate zarobljeni u odeći više nego kul i šik, skinite nekoliko slojeva i improvizujte. Slojevito oblačenje je najbolji način da izrazimo našu kreativnost i da se ugrejemo. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija